arrow
arrow
Циклене на паркет с професионални машини

Бамбуков паркет

Използването на бамбуков паркет в дома несъмнено внася екзотика в излъчването на помещенията, в които е поставен.

Здравина.Бамбукът е материал от които освен паркет се правят и всевъзможни други стоки-от чорапи до мебели и къщи. Причината е, че бамбукът има якост на опън по-голяма от стоманата.

Огнеустойчивост. За разлика от традиционните дървени материали, бамбукът има висока огнеустойчивост.

Влагоустойчивост. В естествената си форма растението е с много голяма влагоустойчивост. Естествени паркети от бамбук е желателно да не се мокрят, но те са по-устойчиви на вода и влага отколкото  паркети от друга естествена дървесина.

Химикали. Бамбукът се отличава с бърз растеж и устойчивост на болести, Химикали не се използват или се прилагат в много малки количества, в зависимост от технологията на производителя и при направата на паркет.

Ниски разходи за поддръжка. Паркет от бамбук се почиства много лесно. Спестява се от скъпи препарати и използване на химикали.

Здраве. Използването на бамбук във всеки аспект от ежедневието, ни прави по-здрави.

Еко. Паркетът от бамбук е най-добрият избор, ако симпатизираш на каузи по опазването на природата и растенията. Масово по света се изсичат гори, за обновяването на които са нужни десетки години, а при бамбука този проблем не съществува-бамбуковите растения достигат зрялост за период на 3 до 5 години, докато на останалите дървета им трябват между 20 и 120 години.

Достъпна цена. В сравнение с широко разпространените паркети от дъб, орех или бор, паркетът направен от бамбук е с по-ниска цена.

 

 

Copyright © Циклене на паркет София • услуги All Rights reserve web дизаин от rte1.org