arrow
arrow
Циклене на паркет с професионални машини

За комфорт и уют изберете паркет

Паркетът е сред любимите подови настилки от много години насам. Устойчив е на износване,има дълъг “живот” и е с добра топлоизолация. Той е сред елементите на жилището,предназначени за наистина продължително използване.

Паркетът се състои от отделни паркетни дъсчици,сглобени по специален начин. Предимствата на масивният паркет са,че можете според своите собствени предпочитания да решите точно от каква дървесина искате да бъде направен. Той е сред най-скъпите видове подови настилки,но затова пък винаги впечатлява гостите. При влага или заливане с голямо количество водамасивният паркет може да се надуе,ако пък много време е изложен на обилна слънчева светлина,не се учудвайте ако започне да избледнява.

Дъбовият паркет е най-популярния паркет от естествена дървесина у нас. Трябва да се отбележи  и,че дъбовата дървесина е широко разпространена и е сравнително достъпна като цена. Справка показва,че цените на класически дъбов паркет започват от 35 лв. на кв. м.

Хит на пазара са и фигуралните паркети наричани още художествени. Конструкцията на фигуралния паркет има  основа от по-евтина дървесина,върху която са залепени дъсчици с различни геометрични форми и размери,вследствие на което се получават симпатични геометрични фигури и розетки.

Ламинатът е сред най-новите и най-разпространени настилки. Почиства се бързо,а и се поставя много лесно дори и от начинаещи майстори.

Ориентировъчните цени на някои видове услуги може да видите тук http://www.klasikparket.com.

Copyright © Циклене на паркет София • услуги All Rights reserve web дизаин от rte1.org