arrow
arrow
Циклене на паркет с професионални машини

Как да изберем правилния паркет за дома

В последното десителетие паркетът се превърна в най-често използваната настилка за подове. При избора на паркет трябва да се запознаете с всичките разлики между отделните видове, за да вземете най-доброто решение за дома си.

Цвят. Всеки е свободен да избере подходящ за обзавеждането или контрастиращ цвят.

Твърдост. Подходящ за всички стаи е дъбовият паркет. Материали, като американската череша, европейския орех, европейския и канадския клен, се повлияват негативно от влажността и парата, които неминуемо присъстват във всяка кухня.

Материал. Масивната дървесина представлява един слой дървена дъска, докато многопластовите плочи се състоят от два или три слоя дървен материал.

Проектиране и покритие. Възможностите са неограничени. Паркетините могат да се подредят във формата на рибена кост, право редене, квадрати, пътечки, двойна или тройна рибена кост по диагонал и др. шарки. След като се спрете на идеалното предложение за вас, следващата стъпка е да намерите и фирма, която да се заеме с демонтажа на предишната настилка и монтажа на паркета. Ако старата настилка не се използва за нещо друго е хубаво да бъде изхвърлена на специално обособените места за това.

Copyright © Циклене на паркет София • услуги All Rights reserve web дизаин от rte1.org