arrow
arrow
Циклене на паркет с професионални машини

Как да изберете ламиниран паркет за вашия дом

Ламинираният паркет е една прекрасна иновационна настилка за вашия дом.

Решете какъв да бъде неговия цвят

Както всички настилки така и ламинираният паркет трябва да бъде избран в съчетание с цялостния интериор на вашето жилище.  Преди да се спрете на конкретен модел помислете какво желаете да промените и какъв стил да предадете на вашето жилище.

Помислете за местоположението на ламинирания паркет в жилището

Въпреки че ламинирания паркет изглежда досущ като истинския, все пак е изкуствено създадена подова настилка и не е подходящо да бъде поставен в близост до естествена.  Това важи за всички естествени настилки и тяхното съчетание с ламинатните модели.

Цветове и шарки на ламинирания паркет

Ламинираните подови настилки със зърнеста структура или с преливащи се цветове ще се цапат и задържат по-малко мръсотия отколкото по-светло оцветените едри ламинатни шарки.

Важно е да внимавате когато избирате конкретен модел ламиниран паркет, тъй като той ще ви служи много дълго време.

Направете проби

Преди да изберете и да закупите ламиниран паркет, опитайте няколко различни варианта.  Разгледайте ги през различните части от деня, за да видите как изглеждат с промяната на светлината.

Подредете около тях различни мебели, за да се уверите че избрания от вас модел е подходящ с настоящия ви стил на декорация.

Съществуват и други начини за тестване, с помощта на които да определите дали избраните от вас ламинирани паркети ще отговарят на степента на износване и типичната ви домашна поддръжка, просто замърсете пробите и се опитайте да ги почистите.

В случай, че все още не сте решили, коя е най-подходящата подова настилка, която ще изглежда добре във вашето жилище и ще издържи на ежедневното натоварване, то може да се свържете с нас по всяко едно време за консултация.

Copyright © Циклене на паркет София • услуги All Rights reserve web дизаин от rte1.org