arrow
arrow
Циклене на паркет с професионални машини

Формиране цената на дървени подови настилки

Формирането на цената на дървените подови настилки зависи от няколко основни фактора. Като цяло общата цена на една завършена подова настилка включва няколко елемента, които са неизменна част от нея и често може да пропуснете част от тях:

– Консумативи за полагането й- това са лепила, грундове, лакове, смоли и други важни аксесоари, чието качество е на второ място след качеството на паркета. Цените варират, но като цяло специално лаковете за паркет трябва да бъдат съобразени с натовареността на помещението и неговата специфична употреба.

– Цена на монтажните работи – второто изключително важно перо от полагането на подови настилки са цените на монтаж.

  • Доставка – някои фирми съвсем умишлено не съобщават на клиентите си, че транспортът трябва да се заплати допълнително. Ето защо препоръчително е винаги да питате за цената на транспорт за избраната от вас подова настилка.
  •  Завършващи профили – когато вашата подова настилка е доставена и монтирана, остават завършващите профили, а това са именно первази и лайсни. Специално за тази цел са разработени первазите за под, които освен че прикриват отстоянието до стената на паркета, но и скриват и кабели, които не са вградени в стената.
  • В крайна сметка формирането на крайна цена на подовите настилки включва множество фактори, а не само видът на самата настилка.
  • Ако имате допълнителни въпроси, то може да използвате нашите телефони за контакт.
Copyright © Циклене на паркет София • услуги All Rights reserve web дизаин от rte1.org